Cum se anulează în aplicația Note de pe iPhone

A face o greșeală în timp ce utilizați Note pe iPhone-ul Apple poate fi enervant, mai ales dacă ștergeți din greșeală conținutul important al companiei. Deși nu există un buton Anulare în aplicația Notes, există o funcție de anulare încorporată în iPhone în sine. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați iPhone-ul să tremure în timp ce aplicația este încă deschisă și iPhone-ul vă solicită să anulați greșeala. În timp ce butonul de solicitare spune „Anulați tastarea”, acest buton funcționează pentru ștergerile accidentale, tăierile sau orice altă editare pe care ați făcut-o ultima dată în aplicație.

1

Lansați aplicația iPhone Notes. Selectați orice notă. Tastați ceva în notă sau evidențiați și ștergeți o parte din textul deja în notă.

2

Agitați iPhone-ul de trei sau patru ori. Apare butonul „Anulați tastarea”.

3

Atingeți butonul „Anulați tastarea”. Ultima modificare făcută la notă este anulată.