Cum să schimbați proprietarul unui iPad

IPad-ul, o tabletă de la Apple, Inc., cere proprietarilor să folosească aplicația iTunes pentru a configura și sincroniza dispozitivul. Când activați un iPad în iTunes pentru prima dată, trebuie să introduceți un nume pe care iTunes și alte câteva aplicații îl pot folosi pentru a identifica dispozitivul. Puteți schimba utilizatorii de pe dispozitivele iPad oricând prin iTunes.

Schimbarea dreptului de proprietate asupra iPad-ului este foarte ușoară și după schimbarea conturilor iTunes pentru noul proprietar, efectele vor avea loc imediat. Există numeroase motive pentru schimbarea dreptului de proprietate, asigurați-vă că nu renunțați la dreptul de proprietate asupra iPad-ului până când nu sunteți sigur de decizie.

Motive pentru a schimba proprietarul iPad

Schimbarea proprietății poate avea loc în mod permanent sau temporar. Modificările permanente necesită închiderea completă a serviciilor și deconectarea oricăror dispozitive conectate. Dacă vindeți sau faceți cadou dispozitivului, asigurați-vă că iPad-ul are un nou început pentru noul utilizator. Aceasta implică deconectarea contului iTunes și ștergerea oricăror date stocate pe dispozitiv.

O schimbare temporară de proprietate este puțin mai ușoară cu o simplă deconectare de pe iTunes și o nouă autentificare a utilizatorului. Orice serviciu conectat la dispozitiv va continua să fie taxat, cu excepția cazului în care anulați politica sau transferați serviciul către un dispozitiv nou.

În cele din urmă, procesul de schimbare a proprietății este simplu și ar trebui să necesite foarte puțin timp. De obicei, cel mai intens aspect este anularea sau transferul de servicii printr-un operator de telefonie mobilă.

Dezactivați sincronizările și ștergeți informațiile personale

Înainte de a preda iPad-ul, eliminați sincronizările de pe orice dispozitiv conectat. Telefonul, computerul și ceasul sunt potențial sincronizate cu dispozitivul. Pur și simplu despărțiți fiecare dispozitiv pentru a elimina acele conexiuni.

Apoi, trebuie să ștergeți informațiile dvs. personale. Nu ștergeți manual nimic, totuși, deoarece sunteți încă conectat în cloud. Ștergerea va elimina informațiile din cloud și ulterior de pe alte dispozitive.

Mai întâi, deconectați-vă conturile iCloud și iTunes. Pur și simplu faceți clic pe Setări, apoi Deconectați-vă pentru a vă elimina sever conexiunile cloud de pe iPad. Mulți utilizatori se opresc în acest moment și își transferă calitatea de proprietar. Ar trebui să faceți un pas suplimentar și să ștergeți toate datele reziduale de pe iPad.

Reveniți la Setări , faceți clic pe General, apoi pe Reset . Apăsați Șterge tot conținutul și setările pentru a șterge complet iPad-ul pentru noul utilizator.

Serviciul de transfer

În acest moment, iPad-ul este citit pentru un utilizator nou. Se pot conecta pur și simplu la contul lor iTunes pentru a începe. Singurul element rămas este aspectul de serviciu utilizat pentru a transfera iPad către noul proprietar .

Dacă ați utilizat iPad-ul doar pe WIFI și nu ați conectat niciodată un serviciu, nu sunt necesari pași suplimentari. Dacă iPad-ul este conectat la service prin intermediul unei cartele SIM, scoateți cardul și contactați operatorul de transport pentru schimbarea serviciului. Introducerea capătului unei agrafe în orificiul adiacent tăvii SIM va scoate cardul. Puteți plasa cardul în noul dvs. iPad pentru a transfera pur și simplu serviciul existent pe un dispozitiv nou.

Un iPad conectat la service fără o cartelă SIM va necesita un apel telefonic către operatorul de servicii pentru a deconecta serviciul sau a transfera serviciul către noul proprietar. Procesul variază în funcție de operatorul de servicii, dar un apel către serviciul clienți rezolvă de obicei modificarea.

O altă opțiune este să vă vizitați direct operatorul de servicii. Vizitele în magazin vă asigură că serviciul este anulat sau transferat fără frustrarea gestionării procesului prin telefon.