Cât durează iPhone-ul să finalizeze resetarea?

Resetarea iPhone-ului poate fi o sarcină neplăcută - aplicațiile, datele, persoanele de contact și conținutul stocat sunt șterse, lăsându-vă înapoi la locul unu. De obicei, datele pot fi restaurate cu iTunes, făcând procesul puțin mai stresant. Acest lucru se poate face totuși numai când dispozitivul a terminat resetarea. În funcție de modelul iPhone, timpul de resetare poate varia.

Timpul necesar

De obicei, resetarea iPhone-ului dvs. nu durează deloc foarte mult. Odată ce comanda de resetare a fost introdusă, telefonul va reporni cu toate datele eliminate. Repornirea durează de obicei câteva minute, fără a lua în considerare timpul necesar pentru reconfigurarea setărilor iPhone-ului. Modelele mai vechi de iPhone pot dura mai mult, în funcție de metoda generației respective de eliminare a datelor.

Timpi de resetare mai lungi

Cu excepția cazului în care iPhone-ul dvs. este un model mai vechi care necesită mai mult timp pentru o resetare din fabrică, există puține motive pentru un proces prelungit în timpul resetării. Dacă telefonul dvs. continuă să încerce „resetarea” mai mult de o oră, este posibil să fi apărut o eroare în procesul de resetare. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să vă încărcați telefonul în modul de recuperare și să îl resetați în acest fel. Dacă resetarea din modul de recuperare nu funcționează, este posibil să existe o eroare la hardware-ul iPhone-ului dvs. În acest caz, contactați asistența tehnică Apple pentru diagnostic și soluții specializate.

Cum se resetează din fabrică

Pentru a efectua o resetare de bază din fabrică, va trebui să lansați aplicația Setări iPhone. De acolo, atingeți „General” urmat de „Resetare”. Apoi vi se va cere să selectați o opțiune de resetare - pentru a efectua o resetare completă din fabrică, veți dori să selectați „Ștergeți tot conținutul și setările”. Va trebui să confirmați că doriți să vă resetați telefonul, dar odată ce ați primit confirmarea, acesta ar trebui să înceapă procesul imediat.

Mod de recuperare

Modul de recuperare este un fel de resetare "din greu" din fabrică, care poate fi efectuată dacă opțiunea de resetare din fabrică a iPhone-ului nu răspunde sau dacă dispozitivul în sine nu mai răspunde. Pentru a porni modul de recuperare, va trebui să conectați cablul Lightning-to-USB al iPhone-ului la computer - nu îl conectați încă la iPhone. Opriți telefonul, apoi apăsați și țineți apăsate butoanele „Acasă” și „Repaus” simultan până când ecranul devine negru. Apoi, țineți apăsat butonul „Acasă” și conectați telefonul la cablul Lightning-to-USB. Nu eliberați butonul „Acasă” până când pe ecran nu apare „Conectare la iTunes”, moment în care puteți elibera butonul și lansa iTunes pe computer. Odată ce iTunes se încarcă, procesul de recuperare va începe și tuVa trebui să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă restabili iPhone-ul.

Motive pentru resetare

Există mai multe motive pentru care este posibil să aveți nevoie sau să doriți să vă resetați din fabrică iPhone-ul. Dacă dispozitivul nu funcționează corect din cauza unei probleme software sau a unei alte probleme, restabilirea acestuia la valorile implicite din fabrică poate rezolva problema. De asemenea, puteți pregăti telefonul pentru revânzare, resetându-l din fabrică pentru a elimina orice aplicații sau informații personale conținute pe acesta. Dacă iPhone-urile dvs. fac parte dintr-o implementare corporativă, este posibil să vi se solicite resetarea din fabrică atunci când porniți dispozitivul în timpul actualizării hardware-ului sau când încetarea angajării dvs.