Ștergerea unui mesaj Facebook îl elimină și din mesajele destinatarului?

Este ușor să trimiteți cuiva un mesaj pe Facebook sau prin intermediul aplicației sale Messenger conectate, pe care o regretați ulterior. S-ar putea să vă întrebați dacă există vreo modalitate de a șterge un mesaj Facebook, astfel încât destinatarul să nu-l vadă niciodată sau să nu-l mai poată vedea. În acest moment, puteți șterge doar copia mesajului.

Bacsis

Deși Facebook a sugerat că poate adăuga o caracteristică de trimitere, în prezent puteți șterge doar copia unui mesaj sau conversație. Nu puteți anula un mesaj sau împiedica destinatarul să îl vadă după ce l-ați trimis.

Cum să ștergeți mesajele Facebook

Ștergeți mesajele Facebook din propriile conversații folosind site-ul Facebook de pe computer sau aplicația Messenger de pe telefon.

Deschideți toate mesajele făcând clic pe pictograma Mesaje din colțul din dreapta sus al paginii dvs. de Facebook și selectând „Vedeți totul în Messenger” în partea de jos a listei. Faceți clic pe o conversație pentru ao deschide. Localizați mesajul din conversație pe care doriți să îl ștergeți cu mouse-ul și faceți clic pe pictograma cu trei puncte de lângă acesta. Faceți clic pe „Ștergeți” din meniul derulant. Vi se va cere să confirmați că doriți să ștergeți mesajul și, dacă faceți acest lucru, copia conversației este ștearsă permanent. Copia destinatarului nu este ștearsă, ceea ce poate fi confuz dacă cineva face trimitere la mesaj ulterior.

Dacă utilizați aplicația Messenger și ce să ștergeți mesajele de pe Messenger, țineți apăsat mesajul, apoi atingeți butonul „Ștergeți”. Veți fi avertizat că nu puteți recupera copia mesajului dacă îl ștergeți și vi se va cere să confirmați atingând din nou butonul „Ștergeți”. Mesajul este apoi șters din copia dvs. a conversației, dar rămâne în corespondența oricui la care l-ați trimis.

Cum să ștergeți o conversație în Facebook Messenger

Dacă doriți să ștergeți o conversație întreagă în Facebook Messenger sau prin intermediul site-ului web, puteți face acest lucru și. Din nou, veți șterge doar copia conversației, nu a altcuiva.

Pentru a șterge copia unei întregi conversații de pe site-ul Facebook, faceți clic pe pictograma roată din dreptul unei conversații pentru a deschide meniul Setări și faceți clic pe „Ștergeți conversația”. Vi se va solicita să confirmați că doriți să ștergeți conversația definitiv și, dacă faceți acest lucru, este șters din contul dvs., dar nu din contul destinatarului.

Pentru a șterge o conversație în Facebook Messenger folosind aplicația, țineți apăsat degetul pe conversație și apoi atingeți „Ștergeți”. Confirmați că doriți să ștergeți conversația pentru a o șterge definitiv.

Raportarea spamului pe Facebook

Dacă cineva îți trimite un mesaj spam pe Facebook sau Messenger, îl poți raporta la Facebook.

Pe site-ul Facebook, faceți clic pe pictograma roată de lângă mesaj și faceți clic pe „Raportați ca spam sau abuz”. Pe Messenger, țineți apăsat degetul pe conversație și atingeți „Marcați ca spam”.